Starthjälp dygnet runt

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms Bilbärgning har lång erfarenhet och hjälper dig dygnet runt med vägassistans! Kontakta oss om du är intresserad av att teckna vägassistans hos oss.  Vi utgår från våra Bärgningsstationer i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping. Vi syns ofta på uppdrag runt E18 & E20.

Vägrar bilen starta?

Förr eller senare står vi där med en bil som inte startar. Anledningarna kan vara många och man vill alltid komma iväg så snabbt som möjligt. Vi erbjuder starthjälp för bilar, tyngre fordon och samt entreprenadmaskiner.

Snabb hjälp på plats

När du själv inte kan fundera ut vad som är problemet så kan du alltid lita på Ramströms Bilbärgning. Vi ser till att snabbt komma ut på plats och hjälpa dig med bilen. Är det så att problemet är större än väntat så bärgar vi bilen till närmsta verkstad.

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Bilbärgning på 021-12 64 00 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

Verksamhetsorter

Västerås, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Strängnäs, Sala, Fagersta, Köping & Enköping.

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!