Väghjälp & bärgningsservice est 1955 | Ramströms

Snabb & effektiv hjälp dygnet runt! Vi hjälper dig med bil, MC, Husbil, Lastbil och buss. Marknadens modernaste fordonsflotta, hela Mälardalen dygnet runt! Samarbetar med kända försäkringsbolag, bilverkstäder ihop med SOS international. Vi hjälper dig med bärgning i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping med omnejd oavsett tid på dygnet!
 

Bärgning Mälardalen

Tveka inte på att ringa oss - Vi hjälper dig snabbt & effektivt med bilbärgning i Mälardalen. Erfaren & kompetent personal. Hos oss får du alltid ett bra & fast pris för bilbärgning. Snabbt på plats. Kunnig personal. Öppet dygnet runt

Vägassistans Mälardalen

Fått motortstopp med bilen och behöver vägassistans finns Raströms i hela Mälardalen. Vi är din lokala bärgare i SVästerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping med omnejd oavsett tid på dygnet!. 

Biltransport

Transporter Mälardalen

Biltransporter och maskintransporter i Mälardalen. Ramströms har även krokbilar utrustade för snöröjning och saltning m.m. Våra chaufförer är utbildade och har rätt kompetens för alla typer av uppdag.

Berätta gärna om din upplevelse...HÄR

" De dök upp fort som tusan när jag hade fått haveri på E18. Fick skjuts och även hjälp med att byta däck på deras verkstad, utan extra kostnad. Under omständigheterna kunde jag omöjligt ha fått bättre service, tack!"

Torkel S

" Bra grabbar, kommer i ur och skur med ett gott humör 👌
Fick skjuts till jobbet när dom tog bilen till verkstaden. 5/5 "

Hampus Wikström

Ring din bärgare 0221-12121

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!