Däckjour Mälardalen

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms Bilbärgning erbjuder däckjour oavsett fordon. Vi hjälper dig som fått problem med däcken på din husvagn, personbil, lastbil eller annat tyngre fordon. Vi utgår från våra Bärgningsstationer i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping. Vi syns ofta på uppdrag runt E18 & E20.

Däckjour i Mälardalen

Har du fått punktering längs med vägarna i Mälardalen? Då har du kommit rätt! Ring oss så försöker vi hjälpa dig på plats, oavsett var du befinner dig! Om ditt däck är trasigt så hjälper vi dig med ett ersättningshjul. Vi ersätter däck och fälg på personbil, husvagn, lastbilar m.m.

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Bilbärgning på 021-12 64 00 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

Verksamhetsorter

Västerås, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Strängnäs, Sala, Fagersta, Köping & Enköping.

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!