Servicebil FÖR JourreparationER på Lastbil & Buss, Assist dygnet Runt!

Ring din lokala bärgare

Vi på Ramströms servicebil hjälper dig dygnet runt med jourreparationer på ditt tunga fordon! Vi hjälper till med slangar, bälgar, bromsklockor, VBG delar, däck, säkringar, laddhandskar m.m. Vi utgår från våra Bärgningsstationer i Västerås, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Strängnäs, Sala, Fagersta, Köping & Enköping. Vi syns ofta på uppdrag runt E18 & E20.

Breakdown Service för tung trafik

Våra bärgare är samtliga utbildade och kan utföra reparationer på plats. Vi har alltid med oss redskap och endel reservdelar så att vi kan hjälpa till att få er i rulling igen. 

En lastbilsverkstad som har öppet dygnet runt, proffs på tung trafik. Vi är ofta på terminaler runt i Mälardalen där vi hjälper våra kunder nästan varje natt. Vi har i dagsläget 6st utbildade lastbilsmekaniker var av två alltid i jour dygnet runt som kan släp/lastbilar. Samt att vi lagerhåller dom vanligaste reservdelarna som kan gå åt. Tex slangar, bälgar, bromsklockor, VBG delar, däck, säkringar, laddhandskar mm

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Bilbärgning på 021-12 64 00 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

Verksamhetsorter

Västerås, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Strängnäs, Sala, Fagersta, Köping & Enköping.

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!