Billack & plåt bilar - sedan 1987

Vi är en skadeverkstad som utför reparationer för alla märken och vi
samarbetar med ett flertal försäkringsbolag. Har du en skada på din bil? Boka in din skadebesiktning idag! Vår verkstad har öppet 07:00 - 16:00 i Västerås.

Ring 021-13 51 00 för att boka tid.

Plåtverkstad för bilar i Västerås

Vi på Ramströms Bilbärgning har sedan 1987 en egen billack & plåtverkstad (Klass 1) där vi reparerar alla bilmärken med mindre och större strukturella skador. Vi samarbetar med en mängd olika försäkringsbolag med vår huvudkund är Länsförsäkringar Bergslagen. För dig som kund. Steg nr 1 Är din bil körbar ring

021-135100 och boka din skadebesiktning.

 

Sen kommer du hit och vi går igenom just din skada. Vi dokumenterar, beställer delar och bokar in en tid för din reparation. Samtidigt sänder vi en skadekalkyl till dit försäkringsbolag vad just din skada kommer kosta att laga.

Om bilen är obrukbar så hämtar någon av våra bärgningsbilar den. Steg nr 2 Vi tar in din bil och börjar laga den. En ”normalskada” tar ca 7 arbetsdagar att laga från bilen kommer till oss tills det är dags för dig som kund att hämta ut den igen.

Verksamhetsorter

Västerås

Telefon verkstad: 021-13 51 00

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Bilbärgning. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!