Bärgning Dygnet runt i Mälardalen & Södermanland

Ring din lokala bärgare

Vi hjälper dig med bärgning i Västerås, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Strängnäs, Sala, Fagersta, Köping & Enköping med omnejd oavsett tid på dygnet!

Tungbärgning

Bilbärgning

Vi försöker alltid vara snabbt på plats så vi kan felsöka och eventuellt reparera din bil direkt. Om detta inte är möjligt bärgar vi självklart ditt fordon till verkstad.

Tungbärgning

Tungbärgning

Vi på Ramströms bilbärgning har hög kompetens och över 60 års erfarenhet av tungbärgning i alla dess former. Som ett av dom första bärgningsföretagen i Sverige började vi använda ”Lyftkuddar” vid tungbärgning.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Terrängbärgning

Med en terränggående tungbärgare kan man oftast ta sig ända fram till det fastkörda fordonet och det sparar mycket tid och pengar. På trånga och smala vägar kan det vara problematisk att bärga tyngre fordon.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Isbärgning

På vinterhalvåret händer det ibland att isen brister och våra kunder har ett stort problem. Då har vi lösningen i form av en isbärgnings utrustning.  Läs mer här.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Tågbärgning

År 2018 fick vi förtroendet av Trafikverket att utföra bärgning och röjning av samtliga tåg som spårat ur i östra delarna av Mellansverige. I och med det har vi tillsammans med JH Spårservice och Trafikverket utvecklat ett nytt system för att spårsätta fordon.

Flygplansbargning

Flygbärgning

En av få flygbärgare i Mälardalen - Vi på Ramströms Bilbärgning hjälper till med bärgning av flyg av alla storlekar. Vi har resurser att bärga flyg som inte kan flyttas för egen maskin. 

TMA-bilar

Vi försöker alltid vara snabbt på plats så vi kan felsöka och eventuellt reparera din bil direkt. Om detta inte är möjligt bärgar vi självklart ditt fordon till verkstad. Ramströms Bilbärgning assisterar både lätta som tunga fordon med känsla för bärgning och kvalitet sedan 1955.

Ramströms TMA bilar

Såhär gör du när du behöver bärgning!

Ring Ramströms - bärgningsfirma och guide på 021 - 12 64 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, kanske till och med stanna där. Ramströms säkrar då upp att fordonet lämnas till en bra lokal verkstad och vi kan även rekommendera en bra biluthyrningsfirma, samt en bra lokal restaurang eller hotell vid behov mm. Ring alltid Ramströms - vi hjälper dig hela vägen & vi gör skillnad!

Ring din bärgare 021-12 64 00

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!