Bärgning Dygnet runt i Mälardalen

Ring din lokala bärgare

Vi hjälper dig med bärgning i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping med omnejd oavsett tid på dygnet!

Tungbärgning

Bilbärgning

Vi försöker alltid vara snabbt på plats så vi kan felsöka och eventuellt reparera din bil direkt. Om detta inte är möjligt bärgar vi självklart ditt fordon till verkstad.

Tungbärgning

Tungbärgning

Vi på Ramströms bilbärgning har hög kompetens och över 60 års erfarenhet av tungbärgning i alla dess former. Som ett av dom första bärgningsföretagen i Sverige började vi använda ”Lyftkuddar” vid tungbärgning.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Terrängbärgning

Med en terränggående tungbärgare kan man oftast ta sig ända fram till det fastkörda fordonet och det sparar mycket tid och pengar. På trånga och smala vägar kan det vara problematisk att bärga tyngre fordon.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Isbärgning

På vinterhalvåret händer det ibland att isen brister och våra kunder har ett stort problem. Då har vi lösningen i form av en isbärgnings utrustning.  Läs mer här.

Terrangbargning med Lyftkuddar

Tågbärgning

År 2018 fick vi förtroendet av Trafikverket att utföra bärgning och röjning av samtliga tåg som spårat ur i östra delarna av Mellansverige. I och med det har vi tillsammans med JH Spårservice och Trafikverket utvecklat ett nytt system för att spårsätta fordon.

Flygplansbargning

Flygbärgning

En av få flygbärgare i Mälardalen - Vi på Ramströms Bilbärgning hjälper till med bärgning av flyg av alla storlekar. Vi har resurser att bärga flyg som inte kan flyttas för egen maskin. 

TMA-bilar

Vi försöker alltid vara snabbt på plats så vi kan felsöka och eventuellt reparera din bil direkt. Om detta inte är möjligt bärgar vi självklart ditt fordon till verkstad. Ramströms Bilbärgning assisterar både lätta som tunga fordon med känsla för bärgning och kvalitet sedan 1955.

Ramströms TMA bilar

Ring din bärgare 021-12 64 00

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Bilbargning AB

Brandthovdagatan 2
721 35 Västerås

Tel. HK 021 - 12 64 00

Kontakta oss: verkstad@ramstromsbilbargning.se

Orgnr: 556187-3737

Kontakta oss

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Verkstad/ kontor 021-135100

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning.