LÅsöppning Fordon dygnet runt

Ring din lokala bärgare

Tappat nycklarna efter en tur i skogen? Lugn! Ibland händer det att nycklarna kommer bort när man är i skog och mark. Vi på Ramströms Bilbärgning hjälper er med låsöppning oavsett anledning. Vi utgår från våra Bärgningsstationer i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping. Vi syns ofta på uppdrag runt E18 & E20.

Professionell hjälp att öppna bilen

Anledningarna till varför man inte kommer in i bilen kan vara många. Vi har rätt verktyg och kompetens att öppna de flesta bilar på marknaden idag. 

Moderna bilar är svårare att öppna

När du behöver hjälp med att öppna låset på din bil är det viktigt att du informerar om vilken typ av bil det gäller. Vi kan då se till att du får rätt hjälp på plats på en gång. Hur låsen fungerar blir allt mer komplicerat med tiden och det är såklart positivt, men såklart irriterande när man inte har en nyckel.

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Hör av dig till Ramströms Bilbärgning på 021-12 64 00 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

Verksamhetsorter

Västerås, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Strängnäs, Sala, Fagersta, Köping & Enköping.

I behov av bärgning på direkten?

Vi bärgar allt från personbilar, maskiner, bussar, tåg och flyg! Du hittar mer information här på vår hemsida, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bärgning

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!