Vad kostar det att få hjälp av en bärgningsfirma?

En transport inom orten kostar från 1500kr, men att få hjälp av en bärgare då det är många parametrar som spelar in. Exempelvis var står bilen, vilken typ av assistans behövs, när skall det ske, vilken typ av fordon gäller det? din försäkrings omfattning mm. Så enklast är att ringa din lokala bärgare för att få en exakt prisuppgift.

Täcker min bilförsäkring bärgning/vägassistans?

Bärgning täcks av din bilförsäkring om du har minst halvförsäkring. 

Inom halvförsäkring finns något som kallas delkaskoförsäkring där ingår räddnings momentet som täcker kostnaden för bärgning/vägassistans på din bil. 

Vanligtvis med en självrisk som du kan se nedan.

Din räddningsförsäkring gäller naturligtvis hos oss!

Behöver jag betala självrisken på räddningsförsäkringen när jag har krockat och behöver få bilen till en skadeverkstad?

Är du vållande till skadan och bara har halvförsäkring/delkasko, så ja då är det din självrisk på räddning momentet som gäller.

Är någon annan vållande till skadan eller att det finns en helförsäkring / vagnskada på fordonet så ingår det en bärgning per skadetillfälle i vagnskademomentet. om 

Så är det en ersättningsbar skada i vagnskade, brand eller stöldmomentet då betalar du inget extra för bärgningen.

 

Vanligaste självriskerna på räddningsmomentet som ingår i din halv/helförsäkring (gäller privatägda personbilar)

FörsäkringsbolagSjälvrisker
Länsförsäkringar750kr (gäller vissa Toyota) 1500kr
Svedea0kr eller 1500kr
IF Försäkring0kr, 500kreller 1500kr
Folksam0kr, 750kr eller 1500kr
Dina Försäkringar0kr eller 1200kr
ICA Försäkring0kr eller 1500kr
Trygg Hansa750kr eller 1500kr
Moderna0kr eller 1500kr
Gjensidige0kr eller 1500kr
Paydrive0kr eller 1500kr
Evoli0kr eller 1500kr
Bargningsfordon

Bärgning Mälardalen & Södermanland

Ramströms Bilbärgning hjälper dig med bärgning i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping med omnejd oavsett tid på dygnet!

Vägassistans i Mälardalen & Södermanland

Vi på Ramströms Bilbärgning har lång erfarenhet och hjälper dig dygnet runt med vägassistans! Kontakta oss om du är intresserad av att teckna vägassistans och bärgning hos oss. 

Tungflaksbargare

Transport i Mälardalen & Södermanland

Vi transporterar fordon och maskiner över hela Sverige! Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Om Ramströms

Vi levererar mer än kunden förväntar sig. Dygnet runt årets alla dagar. Det familjära företaget. Med känsla för bärgning sedan 1955. 

Partners

För att vara så effektiva som möjligt och att alltid hjälpa till är samarbete en viktig del. Vi samarbetar med bärgare i stora delar av Sverige.

Miljöcertifikat

Vi på Ramströms Bilbärgning tycker att miljö är ett av de viktigaste, inte bara arbetsmiljö, men också vårt klimat och kommande generationer.

Såhär gör du när du undrar vad det kostar att anlita en bärgningsfirma!

Ring Ramströms - bärgningsfirma och guide på 021 - 12 64 00 - lämna ditt namn, reg.nr och din position, beskriv kort ditt problem. Våra bärgare försöker alltid lösa mindre problem på plats, men var lugn om bilen behöver tas till verkstad, kanske till och med stanna där. Ramströms säkrar då upp att fordonet lämnas till en bra lokal verkstad och vi kan även rekommendera en bra biluthyrningsfirma, samt en bra lokal restaurang eller hotell vid behov mm. Ring alltid Ramströms - vi hjälper dig hela vägen & vi gör skillnad!

Ring RAMSTRÖM PÅ: 021-12 64 00

Vi bemannar alla vägar i Mälardalen & Södermanland såsom tex E18 & E20