TMA Bilar i mälardalen

Ring din lokala bärgare

Vi säkrar olycksplatser i Mälardalen - Vi på Ramströms Bilbärgning erbjuder TMA skydd med utbildade chaufförer specialiserade på att köra dessa fordon. Vi hjälper dig med TMA-skydd i Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping med omnejd oavsett tid på dygnet.

TMA BIL & TMA SKYDD MÄLARDALEN

Oavsett vart och när du behöver hjälp så finns Ramströms Bilbärgning där för dig. Våra TMA-bilar är toppmoderna och miljöklassade. Våra chaufförer har rätt utbildning. Allt ifrån Trafikentreprenad & TMA till TA-planer och tillstånd! Vi har en jouröppet vilket gör att du kan få hjälp när som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

TMA Bilar

Allt ifrån Trafikentreprenad & TMA
till TA-planer och tillstånd!

Har du andra frågor som rör TMA skydd eller våra övriga tjänster?

Hör av dig till Ramströms Bilbärgning på 021-12 64 00 eller kontakta några av våra lokala kontor. Vi hjälper dig gärna med att svara på frågor som rör bärgning eller vägassistans.

Verksamhetsorter

Västerås, Sala, Fagersta, Köping & Enköping.

Letar du efter tygg och säker vägassistans?

Du kan läsa mer om vår den vägassistans som vi erbjuder här på Ramströms Bilbärgning. 

Läs mer om vägassistans

Inte i behov av bärgning nu direkt? Boka en transport här!

Vi transporterar maskiner, bilar och fordon över hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in transporten redan idag, läs mer här

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!

Ramströms Bilbargning AB

Brandthovdagatan 2
721 35 Västerås

Tel. HK 021 - 12 64 00

Kontakta oss: verkstad@ramstromsbilbargning.se

Orgnr: 556187-3737

Kontakta oss

Ramströms : 021-12 64 00

Ramströms Väst : 0221 - 121 21

Ramströms Syd : 016 - 13 02 02

Ramströms Nord : 0223-122 20

Ramströms Öst : 0171 - 271 71

Verkstad/ kontor 021-135100

Tjänster

Bilbärgning Tungbärgning Jourreparationer Däckjour Lyftkuddar Terrängbärgning Transporter Servicebil Jourbil Tungmekaniker

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Ramströms Bilbärgning aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Ramströms Bilbärgning.