Tidsbokning Lastbilsverkstad

tel 021-47 50 898

Ramströms har lång erfarenhet och en personalstyrka med breda kunskaper inom allt gällande lastbilar. Behöver du hjälp med din lastbil eller ditt släp? Vi är din lastbilsverkstad i Mälardalen.

Hällagatan 3 72134 Västerås. Behöver du hjälp där du står eller utmed vägen ring servicebil / assist dygnet runt 021-126400

Prisförfrågan lastbilsverkstad Online

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Om akut, ring istället på +4621126400
Det är inte akut, ni kan kontakta mig inom 36H
Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Ramströms Bilbärgning att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

- ett familjeföretag i tredje generationen som från starten 1955 alltid haft som mål att med kunskap och kvalitet leverera mer än kunden förväntar sig -

Tungbärgning Mälardalen

 Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

Servicebil för tunga fordon

Ring 021-126400 med kort varsel. Ramströms servicebil hjälper tunga fordon, jourreparationer på ditt tunga fordon! Vi hjälper till med slangar, bälgar, bromsklockor, VBG delar, däck, säkringar, laddhandskar m.m

Miljö & Tungräddning Mälardalen

För att kunna bärga skonsamt mot miljön har vi ett mobilt system för säker bärgning där miljöfarliga ämnen är inblandade. 

" De dök upp fort som tusan när jag hade fått haveri på E18. Fick skjuts och även hjälp med att byta däck på deras verkstad, utan extra kostnad. Under omständigheterna kunde jag omöjligt ha fått bättre service, tack! "

Torkel S

" Suverän service när man behöver den som mest! Stort tack till Pehr! "

Martin F

Lastbilsverkstad med jour

021-12 64 00

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme - Vi värderar er upplevelse högt!